Despre noi

Cabinetul de avocat “Diana Gavra” oferă servicii la nivel de excelență în domeniul dreptului civil și comercial, în domeniul dreptului european și al alinierii legislației românești la nivel european, și în alte domenii ale dreptului.

Schimbarea frecventă a reglementărilor și prevederilor legale a făcut ca domeniul juridic să fie unul extrem de complicat pentru persoanele fizice și juridice, iar competența avocaților să fie diferențiată în funcție de cunoștințele actualizate și de experiența acumulată în cazuri complexe.

 Prin experiența acumulată în zece ani de practică, cabinetul oferă eficiență maximă în susținerea intereselor clienților săi. Clienții cabinetului primesc asistența completă în rezolvarea unui caz, de la stadiul de consultanță și de elaborare de acte juridice până la intentarea de acțiuni în justiție, reprezentarea și obținerea celor mai bune rezultate. 

Serviciile cabinetului de avocatură Gavra se adresează clienților persoane individuale care solicită asistență juridică atât în sfera dreptului civil (cum ar fi acțiuni în revendicare, acțiuni în partaj, contracte și succesiuni.) cât și sfera dreptului muncii (contractul colectiv de muncă, restructurări, anchete în companii ș.a.). În ambele domenii, consultanța juridică oferită contribuie la clarificarea unor aspecte majore din domeniul drepturilor și obligațiilor părților civile, ca și preîntâmpinarea unor potențiale litigii și stabilirea unei relații juridice corespunzătoare între părțile implicate.  În ceea ce privește intentarea de acțiuni și reprezentarea în justiție, cabinetul de avocatură Gavra identifică în mod eficient punctele tari ale cazului și le valorifică la maxim, obținând rezultate foarte bune pentru clienți (majoritatea acțiunilor intentate au un rezultat pozitiv în final).

În ceea ce privește clienții persoane juridice, cabinetul de avocatură Gavra își oferă asistența în cele mai importante aspecte care marchează viața unei companii sau firme: înființarea, funcționarea, fuziunea și lichidarea societăților comerciale. Oricare din aceste aspecte este vital pentru evoluția ulterioară a companiei, iar asistența juridică corectă în formularea și depunerea actelor este extrem de importantă. De asemenea, orice probleme din sfera contractuală comercială (inchiriere, prestări servicii, vânzare-cumpărare, asociere) pot beneficia de consultanță și asistență.   O parte din expertiza acumulată pe acest domeniu se referă la un aspect din ce în ce mai important în perioada actuală, dreptul proprietății intelectuale (înregistrarea și gestionarea drepturilor derivate din mărcile comerciale) prin protejarea intereselor creatorilor de mărci și materiale intelectuale, expuse din ce în ce mai mult la furt, exploatare ilicită și falsificare. Pentru clienții persoane juridice, cabinetul “Diana Gavra” poate oferi pachete atractive de asistență permanentă.

Nu în ultimul rând, cabinetul de avocatură “Diana Gavra” și-a dezvoltat competența într-un domeniu foarte căutat, managementul proiectelor finanțate din fonduri structurale, în care procesarea și depunerea actelor, intermedierea relației cu autoritățile de management și beneficiarii au devenit aspecte complexe și care necesită o rezolvare juridică competentă și atentă.