Avocați

Diana Ramona Gavra

Experiență

Diana Gavra deține o experiență efectivă de peste zece ani în domeniul avocaturii, a devenit avocat în anul 2000. Din 2002 conduce propriul cabinet de avocat, “Diana Gavra”, care are ca obiect de activitate consilierea juridică, asistența clienților și reprezentarea lor în fața instanțelor de judecată și a instituțiilor statului, precum o gamă largă de activități din sfera profesiei legale de avocat.

În 2011, Diana Gavra a participat la proiectul World Bank “Women, Business and the Law” care a avut ca scop identificarea diferențelor induse de gen în 141 de țări din întreaga lume, în șase arii: accesarea instituțiilor, folosirea proprietății, obținerea unui loc de muncă, acordarea de beneficii și acțiuni în companii, accesul la credite bancare și accesul la justiție. Proiectul a înregistrat 46 de schimbări legale în 39 de economii (din care 41 au fost proiectate pentru eliminarea diferențelor de gen);

În prezent, este consultant juridic în două proiecte POS-DRU care își propun programe inovative pentru perfecționarea metodelor de predare din învățământul preuniversitar, respectiv stimularea inițiativelor antreprenoriale în rândul specialiștilor în resurse umane.

Totodată, Diana Gavra a acumulat o experiență consistentă și în predare la nivel academic, din 2002 este cadru didactic angajat cu baza la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, unde predă Dreptul comunicării la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul universității.