Consultații online

Cabinetul de avocat Diana Gavra ofera consultații on-line la date și ore fixate de comun acord cu beneficiarul, pe baza unei plăți prealabile prin intermediul sistemului de plăți on-line PayPal.

Pașii de realizare a consultației: (1) Plata. Accesați butonul de plată “Pay Now”, precizând și opțiunea de timp (30 de minute, 60 de minute sau 90 de minute). Se va deschide fereastra de Pay Pal, unde se precizează suma care trebuie plătită (sistem de plată online, prin card). Pentru a plăti online prin card vi se solicită să aveți sau să vă creați un cont de PayPal. După ce realizați plata, primiți un număr de confirmare, pe care trebuie să îl rețineți pentru programarea consultației.

30 min60 min90 min

 

(2) Programarea. Inițiați programarea consultației live trimitand un mesaj e-mail la adresa de mail cab.av.gavra@gmail.com,  în care indicați numele dv., subiectul consultației, timpul rezervat și numărul de confirmare a plății, precum și câteva alternative de timp (data, ora).

(3) Rezervarea. Veți primi un mesaj via e-mail conținând data și ora consultației. Consultația online va avea loc într-o secțiune online cu schimb privat de mesaje scrise, unde vi se vor oferi depline condiții de confidențialitate.

(4) Contactul. La data și ora stabilită pentru consultație, înscrieți numele dv. în tabelul de mai jos, în căsuța de deasupra spațiului în care se pot scrie mesaje (în fereastra de mai jos, partea inferioară: în loc de “client X” ), după care, pe rândul de sub nume scrieți un mesaj oarecare și dați “send”.

(5) Invitația online. Un asistent din partea cabinetului de avocat Diana Gavra vă va invita în camera online de consultanță: în fereastra principală (partea de sus) apare mesajul “admin invites you to private chat. To start private chat you can click his user name on the user list.” Dați click pe numele “admin” în partea din stânga sus a ferestrei.

 (6) Accesul. Se deschide o fereastră de acces cu textul “You’re about to accept a private chat invitation. Are you sure?”: marcați “ok”). Se va deschide o fereastră distinctă cu titlul “private chat” (o fereastră asemănătoare cu fereastra de dialog din Yahoo messenger) pe care o veți vedea pe ecran.

(7) Consultația. În timpul consultației private, mesajele se scriu în partea inferioară, în mod asemănător cu convorbirile scrise prin Yahoo messenger sau Gmail și se trimit prin “enter”. În timpul consultației, ori de câte ori primiți un mesaj din partea cabinetului de avocat “Diana Gavra”, veți fi avertizat printr-un semnal sonor. Dacă nu doriți să auziți avertismentul, dați click în fereastra inițială (cea publică) pe cuvântul “sound”.

(8) Înregistrarea. Consultația se va încadra în limita de timp rezervată. Informațiile se înregistrează într-un dosar pe care cabinetul de avocat Diana Gavra îl poate consulta ulterior, în cazul în care doriți să vi se acorde asistență juridică în continuare.

LOADING...